Sałatka z awokado, ananasem i chrupiącym słonecznikiem

12.11.2018

Kolorowa sałatka na bazie świeżych warzyw, niezwykle zdrowego awokado, delikatnie słodkiego ananasa oraz wyrazistego sera i chrupiącego słonecznika, polana aromatycznym octem balsamicznym to świetna propozycja drugiego śniadania czy lekkiej kolacji.
Składniki:
50g szpinaku50g roszponki1 awokado10 pomidorków koktajlowych 1 puszka ananasów100g sera fety30g łuskanego słonecznikaocet balsamicznysólpieprz
Wykonanie:
1. Szpinak, roszponkę

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close