Maślane rogaliki z twarożkiem

19.11.2018

Maślane rogaliki z twarożkiem

Puszyste, mięciutkie i przepyszne maślane rogaliki z białym serkiem, idealne na drugie śniadanie, deser albo piknik. Polecam!

Składniki:

25g świeżych drożdży

650g mąki

250ml mleka

125g masła

3 jajka

7 łyżek cukru

3-4 łyżki roztopionego masła

400g twarogu (użyłam półtłustego, niemielonego)

2 żółtka

16g cukru waniliowego

4 łyżki cukru

+ cukier puder do posypania rogalików

*** Do

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close