Zupa pieczarkowa z kiełbasą

21.11.2018

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Syta, bardzo smaczna, zupa pieczarkowa z dodatkiem smażonej na maśle kiełbasy.

Składniki:

2 skrzydełka z kurczaka
2 marchewki
2 pietruszki
6-8 ziemniaków
1 cebula
0,5 kg pieczarek
0,5 kg cienkiej kiełbasy
2liście laurowe
2 łyżki masła klarowanego
sól, pieprz
posiekana natka pietruszki
250 ml. słodkiej śmietanki 30%

Przygotowanie:

Skrzydełka

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close