Parówki w cieście francuskim – Ekspresowa przekąska na ciepło

23.11.2018

Najprostsza i chyba najbardziej popularna przekąska na ciepło 🙂 Dodatkowo można dodać inne ulubione składniki, ser, ketchup itp. 🙂 Polecam

Składniki:
(na 18 sztuk)

Opakowanie ciasta francuskiegoParówki 250 g/ 6 sztukjajkosezamPrzygotowanie:
Ciasto francuskie rozwinąć na blacie i podzielić na 18 kawałków. Każdą parówkę podzielić na 3

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close