Kurczak curry nadziany warzywami i kolorowym ryżem

24.11.2018

Pachnący owocową nutą, miękki i soczysty kurczak z wyśmienitą chrupiącą skórką, pieczony z dodatkiem warzyw i ryżu z aromatyczną mieszanką przypraw curry to świetna propozycja na rodzinny niedzielny obiad.
Składniki:
1,7kg kurczaka250ml piwa o smaku rabarbaruolej do wysmarowania naczynia
Marynata:2 ząbki czosnku4 łyżek oleju rzepakowego1 łyżeczki ostrej papryki2 łyżeczki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close