WEGAŃSKI CHLEBEK DYNIOWY, IDEALNY!

24.11.2018

Lubicie SKŁADNIKI (standardowa keksówka):
1 szkl. puree z dyni hokkaido
1/2 szkl. mleka roślinnego, najlepiej sojowego
2-3 łyżki oleju kokosowego
1 łyżeczka octu jabłkowego lub soku z cytryny
1 i 3/4 szkl. mąki pszennej lub orkiszowej jasnej
1/2 – 3/4 szkl. cukru trzcinowego
2 łyżeczki proszku do pieczenia
2-3 łyżeczki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close