TORT CYNAMONOWY

Składniki:
Biszkopt:
2 szklanki + 2 łyżki mąki pszennej3/4 szklanki cukru kryształ2 jajka180 g margaryny1 łyżka cynamonu3 łyżki ciemnego kakao1 łyżka sody oczyszczonejsłoik dżemu z czarnej porzeczki (ok. 280 g)250 ml mlekaMasa budyniowa śmietankowa:
2 budynie śmietankowe500 ml mleka250 g margaryny 1 olejek spirytusowy śmietankowy (3,5 g)3/4 szklanki cukruDodatkowo:
70

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close