Barszcz czysty – do picia, uszek lub krokietów

01.12.2018

Składniki:
(ok. 3 litry czystego barszczu)

Buraki kg ( obranych, najlepiej podłużnych)MarchewSeler ćwiartka PietruszkaJabłka 2CebulaCzosnek 6 ząbkówMajeranek 3 łyżkiliść laurowy 5Ziele angielskie 5Ocet łyżkaSól łyżka plaskaPieprz łyżeczkaOpcjonalnie do doprawienia po całkowitym przestudzeniu ( czosnek, sól, pieprz, cukier, ocet)Przygotowanie:
Buraki, marchew, pietruszkę seler, cebulę, czosnek obieramy. Buraki kroimy w

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close