CYNAMONOWIEC Z JABŁKAMI

Składniki:
4 szklanki mąki pszennej250 g margaryny4 jajka1 szklanka cukru1 łyżka cukru cynamonowego1 łyżka proszku do pieczenia1 łyżka sody oczyszczonej1 szklanka mleka3 duże jabłka 1 łyżka cynamonu200 g rodzynek sułtańskichPrzygotowanie:
Margarynę rozpuszczamy i odstawiamy do ostygnięcia. Rodzynki sparzyć i odcedzić. Mąkę pszenną z proszkiem do pieczenia, sodą oczyszczoną i

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close