Kładzione kluseczki z suszonymi grzybami do wigilijnego barszczu (Gnocchi di funghi secchi)

Barszcz wigilijny zazwyczaj podajemy z uszkami, ale może dla odmiany przygotujecie kluseczki z suszonymi grzybami. Delikatne w smaku, aromatyczne o wyjątkowym smaku podkręcą smak niejednego barszczu.
Możemy podawać je również okraszone rozpuszczonym masełkiem czosnkowym i posypane dużą ilością natki pietruszki. Polecam serdecznie 🙂

****
Oggi voglio condividere

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close