PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI

Tradycyjne polskie pierogi z kiszoną kapustą i grzybami to danie wigilijne, którego nie może zabraknąć na świątecznym stole.

Składki:

1 kg mąki
1 jajko
1 łyżeczka soli
1 łyżka miękkiego masła
3 łyżki oleju
2,5 szklanki gorącej wody
1/2 kg kapusty kiszonej
100 g suszonych grzybów
1 cebula
1 liść laurowy
2 ziarna ziela angielskiego
pieprz

Sposób przygotowania:

Grzybki namaczamy w wodzie 2 godziny a następnie gotujemy do

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close