Pieczony łosoś w galarecie

10.12.2018

Szlachetna ryba w galarecie w połączeniu z bogatymi w witaminy warzywami świetnie zastąpi tradycyjnego wigilijnego karpia i z pewnością będzie królować na naszych stołach podczas świąt Bożego Narodzenia.
Składniki:
600g fileta z łososia1 cytrynasólpieprz
Galareta:3 marchewki1 pietruszkakawałek selera10cm por1 ząbek czosnku2 liście laurowe4 ziela angielskie4 ziarenka pieprzu1 łyżka Vegety4

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close