POLĘDWICZKA PIECZONA NA CEBULI

Na świątecznym stole nie może zabraknąć różnego rodzaju mięs. Jednym z nich jest wieprzowa polędwiczka, która przyrządzić możemy na wiele sposobów. Tak przygotowana zadowoli każdego jej fana. Jest pyszna
Składniki:
1 polędwiczka wieprzowa ok 80 dag3 cebulesól ziołowa, pieprz, słodka paprykaolej do smażeniaWykonanie:Polędwiczkę myjemy, osuszamy ręcznikiem, nacieramy wszystkimi przyprawami, odstawiamy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close