Wigilijny makaron z makiem

13.12.2018

Makaron wymieszany z bakaliami, chrupiącymi orzeszkami, dużą ilością maku, pachnący migdałami i polany słodkim miodem to tradycyjny wigilijny deser goszczący od lat na naszym świątecznym stole.
Składniki:
250g makaronu wstęgi pappardelle 200g maku 50g orzechów włoskich 40g orzechów nerkowca40g rodzynek40g żurawiny40g miechunki peruwiańskiej100g skórki pomarańczowej kandyzowanej3 łyżki masła4 łyżki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close