ŚWIĄTECZNY WIENIEC CZOSNKOWY Z PIECZARKAMI I ORZECHAMI WŁOSKIMI

20.12.2018

Drożdżowy wieniec pełen prostego, ale jakże aromatycznego nadzienia, pięknie pachnący czosnkiem i natką pietruszki. Idealny jako świąteczny chlebek na wigilijnym stole, jak i chlebek śniadaniowy. Najlepiej jeść gdy jest jeszcze ciepły, wówczas jest najpyszniejszy!
SKŁADNIKI
ciasto:
30 g świeżych drożdzy
1/2 szkl. ciepłej wody
2 łyżki mleka roślinnego

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close