sałatka meksykańska

składniki:
100 g ryżu, suchego
100 g kukurydzy z puszki
ok. 240 g czerwonej fasoli z puszki
1/2 cebuli czerwonej
1/2 papryki zielonej
1/2 papryki czerwonej
opcjonalnie:
150 g szynki lub pierś kurczaka lub mięsa (pierś kurczaka lub inne mięso kroimy w kostkę i podsmażamy na tłuszczu w przyprawie gyros)

wykonanie:
Ryż gotujemy na sypko. Odstawiamy do całkowitego wystudzenia. Fasolkę

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close