Wiejskie baby

11.01.2019

Delikatne i puszyste. Pomarańczowe baby z serka wiejskiego zaspokoją wymagające podniebienia.

380 g mąki (ok. 2,5 szklanki)
80 g słodziwa (ok. 1/2 szklanki)
1 łyżeczka proszku do pieczenia
1 szklanka mleka
200 g serka wiejskiego
100 g masła
2 pomarańcze
200 g jogurtu naturalnego
1 łyżeczka agaru lub żelatyny

Jedną pomarańczę parzymy wrzątkiem. Ocieramy skórkę, wyciskamy sok. Mieszamy osobno

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close