kuleczki daktylowe z migdałami i żurawiną

składniki na ok. 14 szt:
100 g daktyli
15 g kakao
30 g migdałów
30 g żurawiny suszonej
1 łyżka oleju kokosowego
gorąca woda do namoczenia daktyli

dodatkowo:
np. kakao, zmielone migdały, zmielone maliny liofilizowane do obtoczenia, (maliny liofilizowane są kwaśne, można je wymieszać z cukrem pudrem aby złagodzić kwaskowatość)

wykonanie:
Daktyle zalewamy gorącą wodą i odstawiamy na

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close