ORZEŹWIAJĄCY TORT KARNAWAŁOWY

Składniki:
Biszkopt jasny:
6 jajek6 łyżek cukru6 łyżek mąki pszennej1 łyżeczka proszku do pieczeniaBiszkopt ciemny:
6 jajek6 łyżek cukru5 łyżek mąki pszennej1 łyżeczka proszku do pieczenia1 łyżka kakaoMasa budyniowa cytrynowa:
2 opakowania budyni śmietankowych3/4 szklanki cukru250 g margaryny0,5 litra mleka2 cytryny1 olejek spirytusowy cytrynowyMasa budyniowa kakaowa:
2 opakowania budyni czekoladowych3/4

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close