Pikantna zupa fasolowa

23.01.2019

Pikantna zupa fasolowa

Rozgrzewająca, pożywna i bardzo smaczna zupa fasolowa z mięsem wieprzowym i warzywami. Stopień pikantności możemy ustalić sami według upodobań dodając więcej lub mniej ostrych przypraw wymienionych w przepisie. Zapraszam!

Składniki:

0,5 kg mięsa wieprzowego (u mnie karkówka)

40 dkg fasolki Piękny Jaś

Włoszczyzna: marchewka, pietruszka, seler, por

1 cebula

2-3 ziemniaki

2 ząbki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close