Ryba zapiekana pod pieczarkowo-serową kołderką

15.03.2019

Pieczona ryba z dodatkiem podsmażonych z cebulką pieczarek oraz tartym serem, to fajny, prosty i szybki pomysł na obiad.

Na 2-3 porcje:

1 filet z miruny4-5 pieczarek1 cebulasok z cytrynytarty żółty ser (u mnie gouda i red cheddar)mielona słodka paprykacurrygranulowany czosneksól, pieprzmasło klarowane

Opłukany i osuszony ręcznikiem papierowym filet z miruny dzielimy na

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close