„Paseczkowa” sałatka z ryżem

01.04.2019

Sałatka na bazie ryżu, jajek ugotowanych na twardo, szynki, żółtego sera, ogórków konserwowych oraz świeżej, soczystej papryki.

Zjadłam jej nieprzyzwoitą ilość. Jak łatwo się domyśleć – bardzo mi smakowała.

Doskonała na każdą okazję i bez okazji. Spróbujcie!

100-150g ryżu300 g szynki w plasterkach150 g żółtego sera1 czerwona papryka5 jajek5-6 ogórków konserwowych1 mała puszka

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close