Pomidorowo-paprykowy sos z kiełbasą

15.05.2019

Pyszne i sycące, proste danie z podsmażaną kiełbasą i papryką. Idealne do kaszy, lub po prostu do chleba. Aromatyczna potrawa doprawiona słodką, mieloną, wędzoną papryką.
Składniki (4 porcje):
400 g kiełbasy (śląska, podwawelska lub inna ulubiona)1 papryka żółta1 papryka czerwona1 mała cebula1 ząbek czosnku500 ml passaty pomidorowej1 łyżeczka

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close