ROGALIKI (CROISSANTY) Z SEREM, BOCZKIEM I JAJKIEM

20.05.2019

Rogaliki zwane croissantami to popularne pieczywo dostępne w zasadzie w każdym sklepie. Niewielka modyfikacja rogalika poprzez dodanie sera, boczku i jajka powoduje, że ze zwykłej “buły” otrzymujemy pożywne śniadanie.

Czas przygotowania: 20 minut
Składniki: 
3 rogaliki niesłodzone (croissanty)
boczek
żółty ser, starty
1 jajko

Jak przyrządzić: 
Wymieszać razem pokrojony boczek, żółty

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close