Szparagi w boczku z jajkiem sadzonym

23.05.2019

Oto przed Wami mistrzowskie śniadanie. Zielone szparagi z chrupiącym boczkiem, jajko sadzone z rozlanym żółtkiem i kawałek dobrego chleba. Czy można zjeść coś lepszego na wiosenne śniadanie?

Ilość porcji: 1 porcja
Czas przygotowania: 10-15 minut

Składniki:

ulubiony chleb – 2 kromki
szparagi – 4 sztuki
jajko – 2 sztuki
boczek wędzony – 4 plastry
serek śmietankowy –

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close