Piersi z kurczaka w sosie śmietanowo-porowym

28.05.2019

Fileciki z kurczaka w kremowym sosie porowym

Kruche i soczyste mięso z piersi kurczaka, zanurzone w kremowym sosie śmietanowo-porowym to świetny pomysł na szybki i łatwy w przygotowaniu obiad. Polecam!

Składniki:

2 pojedyncze piersi z kurczaka

1 niewielki por

200 ml bulionu warzywnego lub rosołu

100ml śmietanki 30%

1 łyżka mąki

olej do smażenia

2 łyżki posiekanego

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close