Szynka w kapuście kiszonej

12.06.2019

Soczysta, mięciutka i pełna ziołowego aromatu szynka zapiekana w kapuście kiszonej z pomidorami. Doskonała na rodzinny obiad. Polecam

Składniki:

500
g mięsa z szynki

300
g kapusty kiszonej

400
g pomidorów krojonych (mogą być z puszki)

1
cebula

2
ząbki czosnku

½ szklanki
wody

Garść
natki pietruszki

Przyprawy:
Sól, pieprz cytrynowy, pieprz Cayenne (chili), papryka słodka mielona, kurkuma,
bazylia suszona, liść laurowy, ziele angielskie.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close