Kotlety w panierce z jogurtu greckiego

03.07.2019

Kotlety w panierce z jogurtu greckiego

Rewelacyjnie soczyste i kruche mięso drobiowe marynowane i smażone w panierce z jogurtu greckiego. Takie kotleciki podane z frytkami lub ziemniaczkami i ulubioną surówką to świetny pomysł na pyszny obiad. Polecam!

Składniki:

1 filet z kurczaka

150g jogurtu greckiego

1 jajko

1/3 szklanki mąki

Przyprawy: 1 płaska łyżeczka soli,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close