Dorsz pieczony w warzywach

05.07.2019

Dorsz pieczony w warzywach

Pyszna, maślana rybka z czosnkiem, cytryną i warzywami. Świetny pomysł na zdrowe, kolorowe i lekkie danie. Tak przygotowanego dorsza możemy upiec w piekarniku lub na grillu. Polecam!

Składniki:

2 dzwonki z dorsza

2 łyżeczki masła

1 marchewka

1 mała cebulka

1/2 czerwonej papryki

1/2 żółtej papryki

2 łyżki posiekanej pietruszki

1 ząbek czosnku

2 łyżki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close