Tarta na francuskim cieście z cukinią, papryką i fetą (Torta di sfoglia con zucchine, peperoni e feta)

SKŁADNIKI
1 opakowanie ciasta francuskiego1 żółta papryka
1 czerwona papryka
2 cukinie
200 g fety250 ml mleka2 jajka2 szalotki
3 ząbki czosnku
2 łyżeczki ziół prowansalskichsól, pieprz
oliwa z oliwek
****
INGREDIENTI
1 rotolo di pasta sfoglia1 peperone rosso
1 peperone giallo
2 zucchine200 g di

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close