Wątróbka drobiowa z pieczarkami w śmietanie

01.08.2019

Cześć!
Trochę inne wydanie wątróbki niż tradycyjne.
Polecam, to jest bardzo smaczne!

Składniki:
* 1 kg wątróbki drobiowej* 20 dkg pieczarek* 1 duża cebula* 1/2 szklanki śmietanki 30%* 2-3 liście laurowe* 6 ziarenek ziela angielskiego* sól, pieprz czarny i ziołowy* mleko do moczenia wątróbki ok. 0,5 l* 3

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close