Borówkowo- czekoladowe batony

Borówka amerykańska to doskonały dodatek do ciast, deserów i koktajli. Zapraszam na pyszne batoniki borówkowo- czekoladowe.

Składniki:

CIASTO: Blaszka 25×30 cm

230 g mąki10 dag masła2 łyżki cukru pudru3 żółtka0,5 łyżeczki proszku do pieczenia

WIERZCH

10 dag masła3 łyżki śmietany 30%3 białe czekoladyok 300 g borówki amerykańskiej

Przygotowanie:

Mąkę przesiewamy na stolnicę. Dodajemy do niej pozostałe

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close