Domowy ketchup z czerwonej papryki

04.08.2019

Dojrzewająca w słońcu czerwona papryka połączona z wyrazistą, ostrą papryczką chilli, czosnkiem i aromatyczną bazylią tworzy idealny dodatek do każdego dania mięsnego, kanapek oraz świetną bazę do potraw z makaronem.
Składniki:
3kg czerwonej papryki4 ostre papryczki chilli4 główki czosnku300g cukru250ml octu250ml oleju800g koncentratu pomidorowego15g suszonej bazylii1 łyżeczka kolendry w

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close