Panna cotta na maślance z czekodżemem

05.08.2019

Panna cotta na maślance z czekodżemem 😍 Między innymi to dziś ją stworzyłam. Kto się skusi? Jest #FIT 😁

Składniki na 3 porcje:500 ml maślanki50 ml wody1 kopiasta łyżka żelatyny4 łyżki ksylitolu/erytrolu/miodu/cukruDżem owocowy (ok 5 kopiastych łyżek)4 kostki gorzkiej czekolady
Przygotowanie:Wodę gotujemy w rondelku.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close