Jeżynowe babeczki z bitą śmietaną

09.08.2019

Słodkie, kruche babeczki z orzeźwiającym, lekko kwaskowym musem jeżynowym i puszystą bitą śmietaną to fajny pomysł na szybki deser do kawki.
Składniki:
Ciasto:150g masła1 jajko 280g mąki pszennej1/2 łyżeczki proszku do pieczenia70g cukru pudru
Mus jeżynowy:60ml wody400g świeżych jeżyn1 łyżeczka żelatyny 6 łyżek cukru
Dodatkowo:bita śmietanaświeże jeżynymasło do

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close