ŚLIWKOWY PRZEKŁADANIEC

Składniki:
Masa śliwkowa:
1 kg śliwek węgierek3 łyżki cukru2 opakowania galaretki jagodowo – jeżynowejMasa waniliowa:
2 opakowani budyni waniliowych0,5 litra mleka250 g margaryny3/4 szklanki cukru1 olejek spirytusowy waniliowy Nasączenie:
0,5 litr gorącej wody5 łyżek kawy rozpuszczalnej2-3 łyżki soku barmańskiego o smaku waniliowym Dodatkowo:
54 szt. podłużnych biszkoptów100 g gorzkiej czekoladyPrzygotowanie:

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close