Filet z kurczaka w pikantnym cieście i płatkach kukurydzianych

15.08.2019

Ostatnio polubiliśmy chrupiące panierki. W kuchni rozpoczęły się eksperymenty z płatkami kukurydzianymi, owsianymi, panko i innymi dodatkami. Dzisiaj raczyliśmy się przyprawionym na pikantnie drobiowym filetem w cieście naleśnikowym i klasycznych „corn flake’sach”.
Składniki (4 porcje)-500 g filetu z kurczaka-2 szkl. płatków kukurydzianych-1,5 szkl. mąki pszennej-1 szkl. mleka-1 jajko-kilka łyżek oleju

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close