Omlet z szynką i cukinią

15.08.2019

Jajka, szynka i cukinia – część pokrojona na cienkie plasterki, część starta na tarce.

Lubię takie śniadania z patelni.

A Wy?

1 średniej wielkości młoda cukinia4 jajka4 łyżki mleka100 g szynkizioła prowansalskie1 łyżka klarowanego masłasól, pieprz

Cukinię dzielimy na połowę – jedną część kroimy na cienkie plasterki, drugą trzemy na drobnych oczkach tarki.

Szynkę kroimy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close