Waniliowa babka na ricotcie

17.08.2019

Ta babka jest przepyszna! Mięciutka, delikatna, bardzo puszysta i dziecinnie łatwa do zrobienia. Spróbujcie koniecznie

Składniki:

– 250g ricotty
– 3 jajka
– 120g cukru
– 120g miękkiego masła
– 220g mąki pszennej tortowej
– ekstrakt wanilii wg smaku
– 15g proszku do pieczenia
– szczypta soli

Miękkie masło ubić z cukrem. Ubijać przez około 3-4 minuty,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close