Klopsy z cukinią, kuskusem i parmezanem

11.09.2019

w sosie pomidorowym

4 porcje:
100 g drobnego kuskusu
500 g mielonego mięsa z piersi indyka
1/2 żółtej cukinii (lub 1 mała)
1/4 zielonej cukinii (lub 2 mini)
50 g parmezanu
40 g passaty lub 200 g passaty i 200 g ajvaru
ser mozzarella do posypania

Cukinię żółtą, jeśli ma grubą skórę obieramy, usuwamy gniazda nasienne. Cukinię ścieramy na

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close