Wieprzowina po chińsku

19.09.2019

Wieprzowina po chińsku

Szybkie, proste i niezwykle aromatyczne danie kuchni orientalnej z kruchą i soczystą polędwiczką wieprzową oraz miękkimi ale nadal chrupiącymi warzywami. Potrawa jest dość pikantna, jednak ostrość możemy wedle gustu zredukować poprzez zmniejszenie ilości papryczki chilli.

Składniki:

1 polędwiczka wieprzowa

2 łyżki mąki ziemniaczanej

1/2 czerwonej papryki

1/2 zielonej lub żółtej papryki

1

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close