Kurczak nadziany mięsem mielonym, dynią i żurawiną

21.09.2019

Pachnący owocową nutą, miękki i soczysty kurczak ze złocistą, chrupiącą skórką, pieczony z dodatkiem kolorowych darów jesieni oraz aromatycznej natki z pietruszki i wyrazistej cebulki z czosnkiem to świetny pomysł na rodzinny obiad.
Składniki:
1 kurczak (użyty w przepisie miał 1.90kg)2 łyżki przyprawy do kurczakasólpieprzolej
Farsz:500g mięsa mielonego

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close