Krewetki w sosie azjatyckim z chrupiącymi warzywami

24.09.2019

Niezwykle aromatyczne danie z delikatnymi krewetkami, zdrowym makaronem orkiszowym, chrupiącymi świeżymi i kolorowymi warzywami w towarzystwie pachnącego imbirem, cytrusową limonką oraz kokosem sosu to świetna propozycja dla fanów kuchni azjatyckiej.
Składniki:
250g mrożonych krewetek400ml mleczka kokosowego200g groszku cukrowego3 łyżki zielonej pasty curry200g mini marchewki400g pieczarek1 limonka1 cebula2 ząbki czosnku1

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close