Risotto z podgrzybkami i oscypkiem

24.09.2019

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Risotto pełne niesamowitego smaku, świeżych, leśnych podgrzybków oraz prawdziwego, górskiego oscypka.
Doprawione aromatyczną natką pietruszki z masłem które nadaje daniu kremowości.
Przepyszny pomysł na obiad lub kolację.

Składniki:

300g ryżu arborio
400g. podgrzybków
2 cebule
2 łyżki masła klarowanego
200ml białego wina
1l. rosołu lub bulionu
1/2 pęczka

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close