Kostka czekoladowa według przepisu mojej Babci

27.09.2019

Dzisiaj ponownie ciasto z „babcinego” zeszytu; pyszne, kakaowe. Dzieci będą zachwycone. Ciasto rozpływa się w ustach

Składniki:

3
jajka (2 całe + 1 żółtko)

250
g masła 82%

1
szklanka cukru pudru

1
szklanka kartoflanki

1
½ szklanki mąki tortowej typ 450

3
łyżki kakao

1
½ łyżeczki proszku do pieczenia

4
łyżki gęstej marmolady (np. z malin lub z aronii )

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close