Dyniowe placuszki z twarogiem

30.09.2019

Wprawdzie placki wymagają trochę przygotowania, szczególnie, jeśli nie posiadacie wsparcia sprzętu miksującego. Jednak warte są każdej minuty, jaką na nie poświęcicie. Placki są puszyste, miękkie i soczyste. Smakują wyśmienicie. Koniecznie sprawdźcie sami!

4 porcje:
400 g dyni Hokkaido
2 jajka
100 g chudego twarogu
2 łyżki ksylitolu
100 g mąki
1 łyżeczka sody oczyszczonej
1 łyżka soku

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close