Gulasz z szynki z porem i pieczarkami

03.10.2019

Smaczna propozycja obiadowa – gulasz z szynki wieprzowej, z dodatkiem pora i pieczarek.

Podałam go razem z czeskimi knedlikami oraz konserwowym ogórkiem.

około 1 kg szynki wieprzowej3 małe pory250-300 g pieczarek1 puszka pomidorków1 szkl. (250 ml) bulionu1-2 ząbki czosnku1 listek laurowy2 ziela angielskie1-2 łyżki posiekanej drobno natki pietruszkisól, pieprz

Pory kroimy na plasterki.

Pieczarki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close