WEGAŃSKIE DYNIOWE DROŻDŻÓWKI Z MALINAMI

03.10.2019

SKŁADNIKI:
ciasto:
30g świeżych drożdży
1/2 szkl. ciepłego mleka sojowego
2 łyżki roztopionego oleju kokosowego
2 łyżki cukru trzcinowego
3/4 szkl. puree z dyni hokkaido*
3 szkl. mąki pszennej**
1/4 łyżeczki soli

nadzienie:
ok. 300g malin, świeżych lub mrożonych

lukier:’
1/4 szkl. cukru pudru
1 łyżeczka soku

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close