Pstrąg pieczony z koperkiem

04.10.2019

pstrąg pieczony w folii

Szybkie i bardzo zdrowe danie, pstrąg pieczony w koperku z cytryną i czosnkiem.

Składniki na 2 porcje:

2 pstrągi pęczek koperku4 ząbki czosnku2 łyżeczki masłacytrynasól, pieprz

Przepis:

Piekarnik nagrzać do 180 stopni,Pstrągi dobrze opłukać i oczyścić,Rybę oprószyć z wierzchu i w środku solą i pieprzem, Do środka każdej ryby

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close