CYTRYNOWIEC ZE ŚLIWKAMI I KRUSZONKĄ

Składniki:
Ciasto:
6 jajek3/4 szklanki cukru3/4 szklanki oleju1 olejek cytrynowy sok i skórka otarta z połowy cytryny3 szklanki mąki pszennej1 łyżka proszku do pieczeniaKruszonka:
0,5 szklanki mąki pszennej1/4 szklanki cukru35 g płatków migdałowych50 g margarynyDodatkowo:
500 – 700 g śliwek węgierekPrzygotowanie:
Kruszonka – płatki migdałowe rozkruszyć. Dodać

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close